Asiakaspalvelu: info@lumodeco.fi 

Verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Lumodeco Finland / Roxie Oy (Y-tunnus: 2386589-1)
Runeberginkatu 8 E 65
00100 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Lumodecon henkilökunta
Sähköposti: info@lumodeco.fi

REKISTERIN NIMI

Lumodeco Finland (Lumodeco) asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhteiden hoito.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Lumodecon asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Lumodeco Finlandin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Lumodeco Finlandin käytössä, paitsi Lumodeco Finlandin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei luovuteta Lumodeco Finlandin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Lumodeco Finlandin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Lumodeco Finlandin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Lumodecon salasanasuojatulla palvelimella.

Päivitetään...
  • Ostoskori on tyhjä.